We bieden verschillende programma's aan.

Voor kinderen:

 • km-Xplorers
  De km-Xplorers lessen richten zich op het ontdekken van Krav Maga principes en de ontwikkeling van levensvaardigheden zoals respect voor anderen, samenwerken, spullen op orde hebben, hoe om te gaan met pesten en wat het met je doet, enzovoorts. De lessen zijn gericht op kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Elke les duurt 30 tot 40 minuten.
 • km-X
  De km-X lessen is voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar, verdeeld in levels zoals bij de volwassenen (zie uitleg hierboven). De kids kunnen hierdoor op hun eigen niveau trainen en sneller doorstromen. Alle startende kids beginnen in level 1. Elke km-X les duurt 50 minuten.

Voor volwassenen:

 • SELF DEFENSE:
  De Krav Maga lessen voor volwassenen zijn vanaf 15 jaar. Elk lid van Krav Maga Almere traint op zijn/haar eigen niveau, afgezien van de 'all levels' les waar iedereen samen traint. Dit betekent dat je sneller vooruit kan gaan en gerichter traint op jouw niveau. Lager dan eigen niveau trainen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld: Je hebt je level 2 examen (oranje) gehaald; dan kan je trainen in de lessen van level 1 (geel), 2 (oranje) en 3 (groen). Het laatste omdat je dan voor je level 3 gaat trainen, wat je volgende examen is. Elke les duurt 1 uur. Elke beginner stroomt in bij level 1.
 • FITNESS:
  De BAG FIT bokszaklessen van Krav Maga Almere combineert krachtige trap- en stootcombinaties in combinatie met krachtoefeningen om je dé ultieme workout te geven en je in topvorm te krijgen en behouden! Hoge intensiteit trainingen onder begeleiding van topinstructeurs, geschikt voor elk lichaamstype.
 • FIGHT:
  Weapon class: het leren van high level verdedigingen tegen wapens zoals stok, mes, pistool.
  Fight class: leer in deze les fight technieken met focus mitts of thai pads: stoten, trappen, aanvallen, verdedigen, voetenwerk, explosiviteit, schijnbewegingen, tactieken en bewegen. Voor beginners, intermediate en gevorderde studenten. Sparren is een terugkomend onderdeel in deze les.