Waarom Krav Maga?

Voel je je wel eens onveilig? Ben je wel eens bedreigd? Of ben je gewoon op zoek naar een intensieve workout?

Volg dan nu een proefles bij Krav Maga Almere! 

Lees meer..

Als je op zoek naar een effectieve manier om jezelf te verdedigen en tegelijkertijd sterker en sneller te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen, dan ben je bij Krav Maga Almere aan het juiste adres.

Krav Maga is het officiële hand-to-hand combat systeem van het Israëlische leger en biedt een geschikte methode voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden om in relatief korte tijd te leren om te gaan met (levens-) bedreigende situaties, zoals bedreigingen met mes of vuurwapen.Trainen bij Krav Maga Almere betekent dat je jezelf in korte tijd leert verdedigen tegen veel voorkomende gevaren op straat. Het is ons doel om te zorgen dat mensen veiliger en met meer zelfvertrouwen over straat kunnen. Krav Maga Almere biedt hoogwaardige trainingen en onze instructeurs zijn opgeleid bij de internationale organisatie Krav Maga Worldwide.

Daarnaast bieden we Fighting Fitness lessen aan, een bokszaktraining waarbij je verschillende trap- en stoot technieken leert i.c.m. cardio en krachttraining. Onze instructeurs zijn professionele kickboksers en/of Krav Maga instructeurs met jarenlange kennis en ervaring!

Als je geïnteresseerd bent in Fighting Fitness, Krav Maga of in ons kinderprogramma km-X, meld je dan nu aan voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE proefles! 

 

Neem voor een proefles zelf mee:

  • Sportbroek
  • T-shirt 
  • Sportschoenen voor binnen (of op blote voeten trainen)
  • Flesje water/sportdrank
  • Indien in bezit: bescherming (kruis- en gebitsbeschermer, bokshandschoenen, etc.)

Meld je aan voor een gratis proefles 

  
  

Gratis proefles

Leer de meest effectieve vorm van zelfverdediging ter wereld én wordt sterker en fitter. Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. 

Meld je aan

Ga naar boven