Ben jij klaar voor een nieuwe start in 2020? Word dan lid bij Krav Maga Almere, de nummer 1 sportschool voor zelfverdediging in Almere en omstreken.

Op zaterdag 4 januari organiseren we weer onze jaarlijkse open dag. Tijdens deze open dag heeft iedereen de gelegenheid om kennis te maken met onze sportschool, het team en natuurlijk onze lessen. Je kan gratis mee doen met lessen om zo te ervaren of het iets voor jou is.

Alleen langskomen kan natuurlijk ook, het volgen van een proefles is niet verplicht.

Schrijf jij je in deze dag, krijg jij van ons:
 een Krav Maga Almere T-shirt;
 50% korting op de inschrijfkosten (normaal €40);
een Krav Maga Almere bidon (bij een platinum/diamant abonnement);
én als je je samen met iemand inschrijft voor een 12 maanden abonnement, trainen jullie de rest van de maand januari GRATIS!

Schema:
– 8:30 uur open
– 9:00-9:40 uur km-Xplorers les (4-6 jaar)
– 10:00-10:50 uur km-X kids les (7-14 jaar)
– 11:00-12:00 uur Krav Maga les (+15 jaar)
– 12:00-13:00 uur Bag Fit les (+15 jaar)
– 13:30 uur gesloten

km-Xplorers
We leren de kleine kinderen van 4 t/m 6 jaar spelenderwijs kennis maken met de technieken die we in het Krav Maga systeem kennen. Door diverse spelvormen leren de kinderen de motoriek en coördinatie om zichzelf te verdedigen en steviger in hun schoenen te staan.

km-X
De kinderen van 7 t/m 14 jaar leren zichzelf te verdedigen tegen veel voorkomende aanvallen waar zij mee te maken kunnen krijgen. Ook trainen we de kinderen op de-escalerend gedrag en diverse levensvaardigheden die hen helpen groeien in hun leven. Elke maand komt een ander thema aan bod, zoals je eigen grenzen aangeven of uit je comfortzone stappen.

Krav Maga
Ontwikkel niet alleen je mindset, coördinatie en reactiesnelheid, maar leer kick-ass technieken die je leven kunnen redden als je wordt aangevallen. Ondanks dat we een gevecht nooit zullen beginnen, zorgen we er zeker voor dat wij hem beëindigen. Daarnaast is het een full body workout waarbij je jezelf helemaal fit traint!

Bag Fit
Ben je echt op zoek naar dé HIIT training en wil je ondertussen werken aan kracht, snelheid en je trap- en stoottechnieken? Dan is de Bag Fit bokszakles echt iets voor jou. Je hoeft je niet in te houden, je tegenstander is de bokszak waar je op los kan gaan. Tussendoor krijg je diverse oefeningen om je sterker te maken, fitter te worden en in de beste shape van je leven te komen (en blijven)!

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor één of meerdere proeflessen.

Wat heb je nodig voor de proefles?
– sportkleding;
– sportschoenen voor binnen (of train op blote voeten);
– wat te drinken.

De rest regelen wij!

Aanmelden kan via info@kravmagaalmere.nl. Vermeld hierbij je naam, eventueel de naam van de ouder(s), je e-mail adres en voor welke les(sen) je aanmeldt. Je ontvangt geen bevestiging terug, je aanmelding is direct definitief en je kan op 4 januari gewoon naar de sportschool komen.

Krav Maga Kids maakt kinderen weerbaar
Bag Fit bokszaktraining