Onder de naam Innovative Training bieden wij verschillende hoogwaardige bedrijfstrainingen, helemaal afgestemd op de eisen en wensen vanuit uw bedrijf en toegespitst op uw situatie.

Iedereen krijgt wel eens te maken met agressie of (non-)verbaal geweld. Ook op de werkvloer komt dit steeds vaker voor. U heeft immers te maken met emoties en persoonlijke kwesties waarbij mensen soms over de lijn gaan. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich onveilig voelen op straat, in openbare gelegenheden of in hun werksituaties. Dit heeft een steeds grotere impact op de maatschappij en de werksfeer van de werknemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplopend ziekteverzuim.

Om bedrijven hierin te helpen, bieden wij onder de naam Innovative Training diverse op maat gemaakte bedrijfstrainingen.

Workshop Krav Maga

De workshop Krav Maga biedt uw medewerkers de gelegenheid om op een leuke en efficiënte manier kennis te maken met het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld. In de workshop wordt de basis van Krav Maga behandeld, zoals trap- en stoottechnieken en verdedigingen tegen vastpakken en verwurgingen. Ook verdedigingen tegen aanvallen of bedreigingen met wapens is mogelijk.

Handelen in conflictsituaties

In deze training leren uw medewerkers wat agressie en geweld is, hoe dit herkent kan worden en hoe hiermee omgegaan kan worden. Door middel van rollenspellen en zelfverdedigingstechnieken leren uw medewerkers zichzelf (non-)verbaal, mentaal en fysiek te verdedigen tegen situaties die zij in hun werkveld tegen kunnen komen. De training gaat in op conflicthantering, omgaan met seksueel geweld, gespreksvaardigheden, (non-)verbaal (agressief) gedrag, verschillende aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken, en preventie en veiligheidsmaatregelen.

RTGB voor BOA

De training Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) is specifiek bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA's) en gaat in op geweldsbeheersing, verschillende aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken. Daarnaast leert de deelnemer op de voorgeschreven wijze geweldsmiddelen zoals handboeien, wapenstok, pepperspray en in sommige gevallen een vuurwapen te hanteren. 

Overvaltraining

Deze training is ontworpen voor bedrijven die vaak last hebben van overvallen of een risico daarop lopen. In deze training leren uw medewerkers wat de belangrijkste kenmerken van een overval zijn, hoe deze te herkennen zijn en hoe zij zo veilig mogelijk kunnen handelen in het geval van een overval. Door middel van rollenspellen leren zij omgaan met stressvolle situaties, basis zelfverdedigingstechnieken en waardevolle tips die essentieel zijn bij een daadwerkelijke overval, zoals het opbouwen en onthouden van een signalement.

Teambuilding

Wilt u uw team dichter bij elkaar brengen en een leuke dag organiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een teambuildingdag(deel) bestaat uit verschillende leuke en uitdagende opdrachten die u met uw medewerkers kunt uitvoeren, individueel, in teams tegen elkaar en/of als één team. De intensiteit van de opdrachten wordt zodanig verdeelt, dat dit voor elke deelnemer vol te houden is.

 

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden!