Over Krav Maga Almere.

Wij vinden veiligheid belangrijk. Het is dan ook onze missie om jou sterker en fitter te maken, zodat je veiliger en met vertrouwen over straat kunt.

Met een gemotiveerd team van internationaal gecertificeerde instructeur bieden wij hoogwaardige lessen zelfverdediging en weerbaarheid voor jong en oud. Wij zijn toegewijd om jou te helpen om veilig, gezond en zelfverzekerd te zijn.

Kom vandaag langs voor een proefles en je zal zien waarom Krav Maga het beste zelfverdedigingssysteem is en waarom Krav Maga Almere de marktleider is op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid.

Krav Maga Almere is in 2010 opgestart als eerste Krav Maga school in Almere met als doel om het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld te verspreiden. Inmiddels geven we, naast bedrijfs- en privé trainingen in binnen- en buitenland, zo’n 50 uur les in onze eigen Krav Maga Almere sportschool.

Krav Maga Almere is de enige Krav Maga school in Almere en omstreken met een geheel eigen locatie, die totaal zo’n 750m2 is. Sinds februari 2020 zijn we hier trotse eigenaar van.

We hebben 3 trainingszalen, een ruime ontvangstruimte met receptie, pro shop en kleedkamers met gratis lockers en douches. Hiermee behoren we tot een van de grootste Krav Maga scholen in Nederland.