Over Krav Maga Almere.

Wij vinden veiligheid belangrijk. Het is dan ook onze missie om jou sterker en fitter te maken, zodat je veiliger en met vertrouwen over straat kunt.

Met een gemotiveerd team van internationaal gecertificeerde instructeur bieden wij hoogwaardige lessen zelfverdediging en weerbaarheid voor jong en oud. Wij zijn toegewijd om jou te helpen om veilig, gezond en zelfverzekerd te zijn.

Kom vandaag langs voor een proefles en je zal zien waarom Krav Maga het beste zelfverdedigingssysteem is en waarom Krav Maga Almere de marktleider is op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid.

Krav Maga Almere is in 2010 opgestart als eerste Krav Maga school in Almere met als doel om het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld te verspreiden.

We geven, naast bedrijfs- en privétrainingen in binnen- en buitenland, inmiddels ruim 40 uur les in onze eigen Krav Maga Almere sportschool.

Dankzij de 300 m² trainingsruimte is Krav Maga Almere de enige Krav Maga school in Almere en omstreken met een geheel eigen locatie én behoren we tot een van de grootste Krav Maga scholen in Nederland.