Nieuw ledensysteem

Vanaf maandag 7 oktober gaan we over op een nieuw ledensysteem via SportBit Manager. Op 3 oktober heb je hiervoor per e-mail inloggegevens ontvangen. Heb je dit niet gehad, neem dan contact met ons op bij de receptie.

Wil je al je gegevens goed controleren op eventuele fouten? Dit kan onder ‘profiel’. Hier kan je ook je foto downloaden (handig voor ons!), aangeven of je meldingen wil ontvangen, je privacy settings aanpassen, inzien voor welke lessen je hebt ingeschreven en bij welke je daadwerkelijk geweest bent. Als je je hebt ingeschreven voor een les, ben je nog niet aanwezig. Je meld je nog steeds bij de receptie zodat wij je op aanwezig kunnen zetten. Het pasjes systeem komt daarbij te vervallen.

In de SportBit app of het online ledenportaal kan je je inschrijven voor de lessen. Je zal zien dat er een maximaal aantal deelnemers is ingesteld per les. Als de les vol zit, wordt je op de wachtlijst gezet en krijg je een melding als er weer plek is. Hoewel we het vervelend vinden om met wachtlijsten te werken, merken we dat sommige lessen te vol zijn en de kwaliteit van onze trainingen daarbij te kort schiet. We willen je dan ook vragen op tijd te zijn met inschrijven en je eventueel aan te passen om op een andere dag/tijd te trainen als jouw gewenste les vol zit.

Je kan je ook via SportBit inschrijven voor evenementen, examens of seminars en (indien van toepassing) direct via iDeal een betaling hiervoor doen. Geen moeilijk gedoe bij de receptie meer dus!

Ook kan je buddies toevoegen, waardoor je kan zien wanneer jouw maatje zich heeft ingeschreven voor een les en jullie elkaar kunnen blijven motiveren om te trainen!

Tevens kan je in de app/het ledenportaal je abonnement inzien. Klopt er iets niet, wil je up- of downgraden of opzeggen? Dan kan dat alleen persoonlijk bij de receptie.

Vanaf eind oktober zullen we ook alle incasso’s laten verlopen via dit systeem, MultiSafePay zal deze betalingen gaan uitvoeren. Betalingen en eventuele achterstanden kan je daarna inzien bij SportBit.

Als er nog vragen zijn, laat het ons weten. We helpen je graag verder!