Coronavirus en Krav Maga – update

Beste leden,

Eergisteren, op maandag 28 september, heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. De sportsector is vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 binnen en 40 buiten. Het standpunt van het kabinet is dat mensen moeten kunnen blijven sporten, wat enorm belangrijk is nu!

Wel houden de nieuwe maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van ten minste drie weken geen publiek welkom is bij onze lessen. De ontvangstruimte die we hebben gaat in deze periode dan ook dicht.

In het kort een paar aandachtspunten:

  • Ouders/verzorgers (publiek) mogen de accomodatie niet betreden. We vragen je te wachten in de auto, buiten of (indien mogelijk) tussentijds naar huis te gaan. Ouders, maak hierover duidelijke afspraken met je zoon/dochter waar opgehaald of afgesproken wordt om op te halen;
  • als je komt trainen, kom niet te vroeg voor de les om drukte te voorkomen;
  • kom omgekleed naar de les, zodat er geen tot weinig gebruik gemaakt hoeft te worden van de kleedkamers;
  • na afloop van de les dient je de accomodatie zo snel mogelijk te verlaten.

Eerdere regels blijven uiteraard van kracht:

  • Respecteer de 1,5 meter regel voor en na de lessen;
  • reinig handen bij binnenkomst met de gratis desinfecterende alcohol;
  • reinig gebruikte materialen goed na de les;
  • bij klachten, blijft thuis en laat je testen.

Juist omdat we een contactsport lesgeven is het extra belangrijk om de regels te blijven hanteren. We willen ervoor zorgen dat we open kunnen blijven en iedereen aan zijn/haar gezondheid kan blijven werken. Mentale en fysieke gezondheid zijn immers enorm belangrijk in deze bizarre tijden.

Hopelijk tot snel weer!