Nieuwe Corona maatregelen per 14 oktober

Beste leden,

Zoals gisteren aangekondigd in de persconferentie van het kabinet is het vanaf vandaag (14 oktober) na 22:00 uur voor tenminste één maand niet meer mogelijk om met fysiek contact te trainen voor de 18+ leeftijden.

Dit betekent natuurlijk niet dat het trainen niet door kan gaan. Wij zullen in aangepaste vorm onze lessen voortzetten.

Krav Maga 18+ jaar
Voor de Krav Maga lessen 18+ jaar gaan alle lessen gewoon door, maar zonder partner. Technieken worden dan droog en/of op een trapkussen/bokszak getraind.

Bag Fit Bokszaktrainingen
De Bag Fit bokszaktrainingen zijn zonder partner, waarbij iedereen een eigen bokszak heeft. Partneroefeningen zijn niet meer van toepassing.

Kinderlessen / Tienerlessen
De lessen voor de km-Xplorers (4-6 jaar), km-X (7-12 jaar) en tieners (13-17 jaar) gaan vooralsnog door zoals normaal. Als kinderen liever alleen en op afstand trainen in deze lessen, is dit uiteraard mogelijk. Geef dit dan voorafgaand aan de les aan bij de instructeur.

Kleedkamers, douches en ontvangstruimte
Daarnaast sluiten we de kleedkamers en douches en blijft onze ontvangstruimte bij de receptie gesloten. Wel is het mogelijk om koffie, thee en shakes ‘to go’ mee te nemen.

Examens
Wat dit verder betekent voor de examens voor de leeftijd 18+ jaar is nog even onduidelijk, vooralsnog laten we alle geplande examens gewoon staan.

Ook de examens voor de kinderen blijven staan, waarschijnlijk zal dit zonder aanwezigheid van ouders zijn.

Hoe rot het nu ook weer is om een stap terug te doen, blijf trainen! Mentale en fysieke gezondheid zijn nu extra belangrijk!