Tijdelijke sluiting Krav Maga Almere

Beste leden,

Zojuist (14-12-2020) is bekend geworden dat Nederland opnieuw in lockdown gaat om het corona virus te bestrijden. Dit betekent ook voor Krav Maga Almere dat wij vanaf morgen, 15 december, met veel verdriet onze fysieke deuren in ieder geval tot en met 19 januari moeten sluiten.

Maar net zoals afgelopen maart vechten wij door en blijven we kijken naar mogelijkheden om al onze leden online lessen en diverse handvaten te geven. Het blijft ondanks alles -hoe moeilijk ook- belangrijk om fit en weerbaar te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Morgenavond gaat het Krav Maga Almere team brainstormen en mogelijkheden bedenken die we je kunnen bieden, Daarna komen wij bij je terug wat ons verdere plan van aanpak wordt. We vragen je dan ook om je geduld tot wij iets laten horen. Alle leden worden uiterlijk woensdagavond per e-mail, social media en onze website op de hoogte gesteld.

Alvast bedankt voor het begrip en geduld.