Lockdown december 2021

Het is even op. Fysiek, maar vooral mentaal.

Na bijna 2 jaar te knokken voor ons bestaansrecht en ons zo snel mogelijk aan te passen aan de steeds veranderende regels, worden we wederom afgestraft voor iets waar we geen schuld aan hebben. Gezondheid en vitaliteit behoort in deze tijd juist het belangrijkste te zijn om aan te werken, voor jong en oud. Daarom is ons laatste stukje begrip volledig verdwenen over hoe deze crisis wordt aangepakt.

De koek is op en de rek is eruit, we zien ook 2021 grotendeels als een verloren jaar om mensen meer zelfvertrouwen te geven, fitter te laten worden en de wereld een stukje veiliger te maken. We voelen ons beroofd van onze potentiële kracht en pracht. We hebben alles gegeven en harder werken dan dit lukt niet meer onder deze omstandigheden.

We roepen vaak: opgeven is geen optie. We gooien de handdoek niet in de ring. Maar toegeven dat het even niet meer gaat, is ook een vorm van sterk zijn. Ons hart huilt, wij kunnen op dit moment niet meer vechten tegen deze geest. Dit is dan ook de reden dat we hebben besloten om de rest van 2021 volledig dicht te gaan.

Wij hadden jullie het beste willen geven van Krav Maga Almere, maar we mogen dit al een hele tijd niet meer op onze manier doen.

Ondanks ons besluit hopen we dat je ons blijft steunen, zodat we kunnen blijven voortbestaan en in 2022 met nieuwe ideeën en opgeladen energie weer te kunnen knallen. Tegen die tijd brengen we je dan ook graag hiervan op de hoogte per e-mail en social media.

We zijn enorm dankbaar voor ieders steun en hopen iedereen ook weer snel te verwelkomen.