Moederdagtraining zondag 14 mei

Zondag 14 mei is het weer Moederdag. En wat is er leuker om deze sportief te starten (na je welverdiende, zelfgemaakte ontbijt op bed natuurlijk)!

Om 10:00 en 11:00 uur organiseren we een speciale training voor de km-X leden (7-12 jaar) waarbij (bonus)moeders met hun kind of kinderen traint. Je kind kan laten zien wat er tot nu toe is geleerd en je leert zelf ook leuke technieken met je kind om niet alleen jezelf, maar ook je kind te beschermen. Helemaal beginner- èn mommy proof!

Train je met 1 kind, meld je dan aan via SportBit. Heb je 2 kinderen die samen met jou trainen, meld je dan aan via de receptie. Als 1 van de 2 kinderen geen lid is, mag dat ook. Zolang het kind maar tussen de 7 en 12 jaar is.

Meld je aan voor 1 les. Beide lessen zijn hetzelfde.

Na afloop van de training ontvang je van ons een kopje koffie of thee, een moederdag gebakje en limonade voor je kind(eren).

Aanmelden kan t/m zaterdag 13 mei, 15:00 uur ivm bestellen van het gebak.

Vragen? Mail, bel of DM ons!