Black Friday 2022

Op 25, 26, 27 en 28 november 2022 kan jij onze grootste aanbieding van het jaar aan iemand cadeau doen!

Zoek je iets anders dan wéér sokken cadeau doen voor de kerstdagen? Heeft die persoon al genoeg badschuim gekregen? Of zoek je nog een cadeau voor jezelf?

Geef dan het cadeau van zelfvertrouwen en kies uit 5, 10 of 20 lessen!

Er zijn geen inschrijfkosten aan verbonden. Na de bestelling via onderstaand formulier, nemen wij contact met je op om alles af te ronden. Daarna ontvang je van ons een mooie cadeaubon zodat je cadeau helemaal geregeld is! De lessen zijn in te wisselen tot 30-6-2023.

Kies uit:
5 lessen, van €75 voor €50 = 35% korting
10 lessen, van €150 voor €75 = 50% korting
20 lessen, van €260 voor €90 = 65% korting

De cadeaubon is alleen voor mensen die nog geen lid zijn bij Krav Maga Almere.

LET OP! De lessen zijn alleen voor tieners & volwassenen (13+ jaar) cadeau te doen en in te wisselen voor de volgende lessen:

Tieners (13-17 jaar) & Krav Maga (18+ jaar)
Ontwikkel niet alleen je mindset, coördinatie en reactiesnelheid, maar leer kick-ass technieken die je leven kunnen redden als je wordt aangevallen. Ondanks dat we een gevecht nooit zullen beginnen, zorgen we er zeker voor dat wij hem beëindigen. Daarnaast is het een full body workout waarbij je jezelf helemaal fit traint!

Bag Fit (13+ jaar)
Ben je echt op zoek naar dé HIIT training en wil je ondertussen werken aan kracht, snelheid en je trap- en stoottechnieken? Dan is de Bag Fit bokszakles echt iets voor jou. Je hoeft je niet in te houden, je tegenstander is de bokszak waar je op los kan gaan. Tussendoor krijg je diverse oefeningen om je sterker te maken, fitter te worden en in de beste shape van je leven te komen (en blijven)!