open dag 2024

Begin 2024 energiek en zelfverzekerd bij Krav Maga Almere, dé toonaangevende sportschool in Almere voor zelfverdediging en martial arts. Wij nodigen je van harte uit op onze open dag op zaterdag 6 januari, een perfecte kans om onze faciliteiten, deskundige trainers en het lesaanbod persoonlijk te ervaren.

Tijdens deze open dag kan je gratis deelnemen aan diverse proeflessen, waardoor je een realistisch beeld krijgt van wat Krav Maga Almere te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, je zelfverdedigingsvaardigheden wilt verbeteren of gewoon nieuwsgierig bent, deze dag biedt voor elk wat wils.

Je bent ook welkom om langs te komen en de sfeer te proeven zonder deel te nemen aan een les. Ontdek waarom Krav Maga Almere de nummer 1 keuze is in de regio voor iedereen die geïnteresseerd is in martial arts en zelfverdediging. We kijken uit naar je komst!

Aanmelden is verplicht. Vul onderaan de pagina het contactformulier in.

Wat er verder nodig is voor de proefles:
– sportkleding;
– sportschoenen voor binnen gebruik;
– wat te drinken (ook eventueel te koop);
– indien al in bezit: bokshandschoenen, kruisbeschermer en bitje. Hebben je dat niet, geen probleem! We houden er dan rekening mee!

Schrijf jij je in op deze dag, krijg jij van ons:
100% korting op de inschrijfkosten (normaal €40);
 een Krav Maga Almere T-shirt;
én als je je inschrijft voor een 12 maanden lidmaatschap, train je de rest van de maand januari GRATIS!

Gratis proeflessen:
– 8:30 uur open
– 9:00 Krav Maga 4-6 jaar
– 9:00 BJJ kids 7-12 jaar
– 10:00 Kickboksen 13+ jaar
– 10:00 Krav Maga 7-12 jaar
– 11:00 MMA 13+ jaar
– 11:00 Krav Maga tieners & volwassenen 13+ jaar
– 12:00 BJJ 13+ jaar
– 12:00 Bag Fit bokszakles 13+ jaar
– 13:30 Einde open dag

Onze groepslessen zijn toegankelijk voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en bieden een uitdagende, maar veilige leeromgeving.

9:00 Krav Maga 4-6 jaar
Ontdek de wereld van Krav Maga voor uw kleintjes. In deze les leren de kinderen spelenderwijs kennis maken met de technieken die we in het Krav Maga systeem kennen. Door diverse spelvormen leren de kinderen de motoriek en coördinatie om zichzelf te verdedigen en steviger in hun schoenen te staan.  Veiligheid en plezier staan voorop in deze trainingen.

9:00 BJJ kids 7-12 jaar
Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) is een uitstekende manier voor kinderen om discipline, respect en fysieke fitheid te ontwikkelen. In deze martial arts lessen van Team Kaishin verkennen kinderen technieken die zich richten op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel van BJJ is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk “afklopt”.

10:00 Kickboksen 13+ jaar
Kickboksen is een dynamische vechtsport die elementen van boksen en karate combineert, gericht op zowel stoten als trappen. Deze sport verbetert niet alleen fysieke kracht, conditie en flexibiliteit, maar bevordert ook zelfvertrouwen en discipline.

10:00 Krav Maga 7-12 jaar
De kinderen van 7 t/m 12 jaar leren zichzelf te verdedigen tegen veel voorkomende aanvallen waar zij mee te maken kunnen krijgen. Ook trainen we de kinderen op de-escalerend gedrag en diverse levensvaardigheden die hen helpen groeien in hun leven. Elke maand komt een ander thema aan bod, zoals je eigen grenzen aangeven of uit je comfortzone stappen.

11:00 MMA 13+ jaar
Mixed Martial Arts (MMA) is een veelzijdige vechtsport die verschillende vechtdisciplines combineert, waaronder boksen, worstelen, en Braziliaans Jiu-Jitsu. Deze sport legt de nadruk op een volledig spectrum van gevechtstechnieken, zowel staand als op de grond, en is geschikt voor het verbeteren van algehele fitheid, zelfverdediging en tactisch inzicht.

11:00 Krav Maga tieners 13-17 jaar en volwassenen 18+ jaar
Ontwikkel niet alleen je mindset, coördinatie en reactiesnelheid, maar leer diverse technieken die je leven kunnen redden als je wordt aangevallen. Ondanks dat we een gevecht nooit zullen beginnen, zorgen we er zeker voor dat wij hem beëindigen. Train Krav Maga voor meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en mentaal & fysiek sterker in je schoenen te staan. Daarnaast is het een full body workout waarbij je jezelf helemaal fit traint!

12:00 BJJ 13+ jaar
Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) is een grondgevechtssport die nadruk legt op grappling en submission-technieken, ideaal voor zelfverdediging en fysieke fitheid. Deze discipline, afkomstig uit Japan en geperfectioneerd in Brazilië, richt zich op hefboomwerking en techniek, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden en lichaamstypen. Onze BJJ-groepslessen onder leiding van Team Kaishin bieden een veilige en respectvolle omgeving om deze kunst te leren, ter bevordering van zowel mentale als fysieke ontwikkeling.

12:00 Bag Fit bokszakles
Ben je echt op zoek naar dé HIIT training en wil je ondertussen werken aan kracht, snelheid en je trap- en stoottechnieken? Dan is de Bag Fit bokszakles echt iets voor jou. Je hoeft je niet in te houden, je tegenstander is de bokszak waar je op los kan gaan. Tussendoor krijg je diverse oefeningen om je sterker te maken, fitter te worden en in de beste shape van je leven te komen (en blijven)!