Veranderingen km-X programma

Beste km-X leden en ouders/verzorgers,

Krav Maga Almere is constant bezig met het verbeteren van haar programma’s. Vanaf 1 januari 2020 gaan er bij het km-X kids (7-14 jaar) programma een aantal grote wijzigingen plaatsvinden die de kwaliteit van onze lessen ten goede komen.

Het curriculum zal worden gewijzigd, het rooster gaat deels veranderen en de manier om in aanmerking te komen voor examens zal ook anders en vooral duidelijker worden.

Graag nodigen wij jullie uit op één van onze informatiebijeenkomsten waarin wij deze wijzigingen toelichten en de kans bieden om vragen te stellen.

Deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden op:
–          zaterdag 07 december van 12:00 – 13:00;
–          donderdag 12 december van 19:00 – 20:00.

Op beide bijeenkomsten zal dezelfde informatie worden gegeven, het is dus niet nodig om naar beiden te komen.

Voor deze informatiebijeenkomsten willen we jullie vragen om in te schrijven via de Sportbit app/het ledenportaal zodat we een inschatting kunnen maken weten hoe veel mensen we kunnen verwachten. Het is de bedoeling dat de kinderen in ieder geval met 1 ouder/verzorger komen.

Na deze bijeenkomsten zullen wij de informatie nog eens nasturen per e-mail. Zo zijn ook alle mensen die niet aanwezig kunnen zijn op één van deze informatiebijeenkomsten op de hoogte van de wijzigingen.

We hopen jullie allemaal te zien op één van de geplande momenten!