km-X thema februari 2020

Het thema in de kinderlessen zelfverdediging voor de maand februari is ‘overleven!’

Bij Krav Maga Almere leren de kinderen geen trucje. Zij leren om écht te vechten voor hun eigen veiligheid en die van anderen. Nooit opgeven is daarbij erg belangrijk!

Daarnaast is het essentieel dat de kinderen bewust worden van het feit dat energie centraal staat in zelfverdediging. Geef alles wat je in je hebt om weer veilig thuis te komen!

Naast dat wij bij Krav Maga Almere veel met technieken bezig zijn, vinden wij agressie en deze energie nog veel belangrijker. Zodra iemand met veel energie en agressie zichzelf verdedigd is de kans om veilig thuis te komen aanzienlijk groter dan als iemand dit niet doet. Hier besteden wij in onze lessen al veel aandacht aan. Wij helpen bij het ontwikkelen van een mindset. Een mindset die er alles eraan doet om uiteindelijk veilig thuis te komen en altijd door moeten gaan, ook als het tegen zit. Het is een erg groot thema binnen onze sportschool en deze maand besteden we meer aandacht aan deze punten om dit (verder) bij de kinderen te ontwikkelen.

Logo Krav Maga Kids