Krav Maga Almere tijdelijk gesloten

Beste leden,

In verband met het coronavirus heeft het kabinet zondag besloten om scholen, horecagelegenheden en sportclubs in Nederland te sluiten. Als marktleider in onze regio op het gebied van zelfverdediging en persoonlijke veiligheid vinden wij het onze verantwoordelijkheid om onze leden en medewerkers te beschermen. Daarom is Krav Maga Almere tot nader order gesloten.

Het is een moeilijke beslissing, in ons 10-jarig bestaan hebben we nooit de deuren hoeven sluiten voor zoiets. Om verspreiding van het virus tegen te gaan wordt iedereen opgeroepen de sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven. Doordat we tijdens trainingen veel fysiek contact hebben, moeten wij ook gehoor geven aan de nieuwe maatregelen.

We volgen de richtlijnen van de overheid en het NOC*NSF en hopen jullie zo snel mogelijk weer op in ons trainingscentrum van dienst te kunnen zijn. We zullen jullie hierover informeren via de SportBit app. Ook vind je in de SportBit app wanneer de lessen weer zijn ingeroosterd.

Om te zorgen dat je je niet hoeft te vervelen, zullen we de aankomende tijd leuke workouts die je thuis kunt doen, interessante artikelen en filmpjes, en recepten om je fit en gezond te houden online delen. Houd hiervoor onze social media en de website in de gaten. Om niet iedereen te overspoelen met e-mails en push-meldingen in de app, sturen we niets via SportBit.

Links naar onze online (social media) accounts:
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Website

Mochten er in de tussentijd nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden wij u op de hoogte. Wij doen ons best om eventuele ongemakken zoveel mogelijk op te vangen en u zo goed mogelijk te informeren.

Met sportieve groet,

Team Krav Maga Almere