Maatregelen corona virus update

Beste leden,

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland werden gisteren tijdens een persconferentie nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd. Op basis hiervan willen wij jullie informeren over de volgende maatregelen binnen ons trainingscentrum:

  • Krav Maga Almere blijft voorlopig open en volgt hiermee de richtlijnen van het RIVM voor onze regio.
  • Het curriculum wordt tijdelijk aangepast. Zo wordt er bijvoorbeeld voorlopig geen grondvechten gedaan.
  • Alle leden worden verzocht om voor en na de training hun handen te wassen met zeep.
  • Wij zullen de opkomst in de lessen in de gaten houden en mogelijk roosterwijzigingen doorvoeren.
  • Als u of uw kind verkouden is, keelpijn heeft of moet hoesten, koorts heeft, of andere griepverschijnelen vertoond, dan verzoeken wij u nadrukkelijk om thuis te blijven. 

Voor meer informatie over het voorkomen van verspreiding kunt u terecht op www.rivm.nl.

Uiteraard nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen. Naast bovenstaande maatregelen worden alle contactoppervlakken vaker gereinigd met ontsmettingsmiddel. Verder houden wij ons team in de gaten en vragen wij medewerkers met bovengenoemde klachten thuis te blijven. Het kan zijn dat hierdoor een deel van onze lessen tijdelijk komt te vervallen. Wanneer dat gebeurt zullen wij u hierover berichten via de SportBit app.

Bovengenoemde maatregelen gelden vooralsnog tot en met 31 maart 2020. Mochten er in de tussentijd nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden wij u op de hoogte. Wij doen ons best om eventuele ongemakken zoveel mogelijk op te vangen en u zo goed mogelijk te informeren.