Aangepast starten met lessen t/m 18 jaar

Vanaf maandag 4 mei zijn we weer aangepast begonnen met het geven van lessen! We hebben hiervoor toestemming gekregen van de gemeente Almere en zijn hier enorm blij mee.

We geven weer lessen aan de Explorers 4-6 jaar, km-X 7-12 jaar en Tieners 13-18 jaar. De Explorers en km-X trainen samen met 1 maatje (bij een oneven aantal van de les 2) en worden verder niet gewisseld om fysiek contact minimaal te houden. De Tieners mogen geen fysiek contact en trainen in all level lessen zelf, waar alle Krav Maga technieken voorbij komen. De instructeurs van Krav Maga Almere houden altijd minimaal 1,5 meter afstand en zorgen dat er geen enkel fysiek contact is.

Ben je lid bij Krav Maga Almere en ben je 13-18 jaar, dan meld je je altijd aan voor de tiener lessen, ongeacht of je eerder bij de km-X groep zat of bij de volwassenen trainde.

We geven onze lessen buiten op het eigen terrein van onze nieuwe locatie: Edvard Munchweg 91.  We hebben voldoende ruimte om lekker in de zon te trainen, of onder de afdak van het pand als het regent. Kom omgekleed, neem alle sportspullen mee en zelf drinken. Er mag niemand in het pand naar binnen.

Om iedereen de kans te geven te trainen heeft iedereen 2 mogelijkheden (credits) per week om te trainen. Het inhalen van lessen is niet mogelijk. Bij afwezigheid van de les en niet vooraf afmelden, vervalt 1 credit. Inschrijven en afmelden voor een les kan één week van te voren tot 5 minuten voor de les.

Ouders, zet a.u.b. uw kind af bij het hek en blijf niet staan kijken. Blijf in uw auto om te wachten of kom later terug. De lessen voor de Explorers duren 30 minuten, die van de km-X en de Tieners 45 minuten. Zo hebben we voldoende tijd de spullen goed bacterieel schoon te maken en rustig de les wisseling te laten plaats vinden. We snappen dat zoiets lastig is of het gezellig is om te blijven kletsen met andere ouders, maar we willen niet het risico lopen dat we door deze reden missen onze lessen niet meer voort kunnen zetten.

Bedankt allemaal voor de medewerking en steun, we blijven vechten!

Buitentrainingen corona TienersBuitentrainingen corona