Beste leden,

Zoals elk jaar hanteren we tijdens de zomervakantie weer een aangepast lesrooster. Deze gaat in vanaf 16 juli tot en met 28 augustus.

De Krav Maga lessen voor zowel kinderen, tieners als volwassenen zijn all levels lessen. Dit betekent dat technieken uit alle banden voorbij kunnen komen, waardoor er veel nieuwe technieken aangeleerd kunnen worden! De km-X lessen krijgen tijdens deze periode geen stempel op hun kaart.

Let aub goed op de afwijkende dag- en lestijden. Het rooster is vanaf volgende week ook in SportBit te vinden.

Maandag
17:00 uur: km-Xplorers
18:00 uur: km-X all levels
19:00 uur: Tieners & Volwassenen all levels
20:00 uur: Bag Fit

Dinsdag
17:00 uur: km-X all levels
18:00 uur: Tieners & Volwassenen all levels
19:00 uur: Bag Fit

Woensdag
17:00 uur: km-Xplorers
18:00 uur: km-X all levels
19:00 uur: Bag Fit
20:00 uur: Tieners & Volwassenen all levels

Donderdag
18:00 uur: km-X all levels
19:00 uur: Bag Fit
20:00 uur: Tieners & Volwassenen all levels

Zaterdag
10:00 uur: km-X all levels
11:00 uur: Tieners & Volwassenen all levels
12:00 uur: Bag Fit

Beste Krav Maga Almere lid,

Eindelijk mag het weer, onze jaarlijkse leden BBQ! Dit evenement is voor het hele gezin: leden, ouders, broertjes/zusjes, partners, je kinderen. Alleen komen mag natuurlijk ook.

We nodigen je hiervoor van harte uit!

Info:

  • Zaterdag 2 juli
  • 18:00-21:00 uur
  • Op het parkeerterrein van Krav Maga Almere
  • Inclusief BBQ (vega opties mogelijk), drinken, toetje, springkussen & muziek

Kosten:
4-12 jaar: €15
13+ jaar: €25
Platinum leden krijgen 25% korting.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 juni bij de receptie.

P.S. De verantwoordelijkheid van kinderen ligt bij de ouders. Medewerkers van Krav Maga Almere zijn druk met de BBQ en hebben geen tijd om de kinderen te vermaken of op ze te letten.

 

Beste KMA lid,

Van donderdag 9 juni t/m zondag 12 juni wordt er een Krav Maga bootcamp georganiseerd door Krav Maga Barcelona. We vinden het erg belangrijk dat onze instructeurs zichzelf blijven doorontwikkelen om jou de beste lessen te blijven geven. Daarom gaat een groot gedeelte van het instructeursteam mee naar dit weekend.

Helaas is het niet gelukt om deze dagen vervanging te vinden voor de lessen bij Krav Maga Almere. We hebben daarom besloten om deze dagen de sportschool gesloten te houden.

We hopen op je begrip en excuus voor eventueel ongemak.

Fijne avond,

Aankomende meivakantie (2 t/m 8 mei) hebben we een aangepast vakantierooster. Je vind onderaan deze e-mail het overzicht. Je kan dit overzicht ook al in SportBit vinden.

Voor de km-X lessen geldt dat er geen stempels worden gegeven, omdat het all level lessen zijn.

Vanaf 23 april starten we met een 12 weeks programma wat erop gericht is om gezonder en fitter de zomer in te gaan. Dit is voor leden en niet-leden van Krav Maga Almere; iedereen is welkom!

Door bokszak- en krachttraining in combinatie met gezond eten gaan wij jou helpen je doelen te behalen en val je in deze 12 weken ten minste 6% lichaamsvet af. Geen snelle afvaltechnieken, maar het opbouwen van een gezonde levensstijl die op lange termijn werkt staat hierbij centraal.

Kijk voor meer informatie op deze pagina. Zijn er verder vragen? Stel ze via laura.vanden.brink@kravmagaalmere.nl of de receptie.

 

Buiten de reguliere Krav Maga Almere lessen om geven we veelal ander soort workshops en trainingen. Inmiddels hebben we weer een aantal data gepland voor vrouwen (vanaf 12 jaar); eenmalige Ladies Nights en een 10-weekse cursus.

Tijdens alle evenementen focussen we op zelfverdediging, mentale- en fysieke weerbaarheid en (non-)verbale communicatie. Na afloop is er ook een hapje/drankje, afhankelijk van het event.

Wil je hieraan meedoen? Of ken je iemand? Geef je dan snel op, er is maar beperkt plaats. Dit is voor leden en niet leden van Krav Maga Almere, iedereen is welkom!

Meer informatie en aanmelden: https://www.kravmagaalmere.nl/aanbod/zelfverdediging-voor-vrouwen/

Vragen hierover? Mail naar laura.vanden.brink@kravmagaalmere.nl

PS De hele maand maart is vrouwenmaand bij Krav Maga Almere! Alle vrouwen (vanaf 12 jaar) krijgen een gratis proefles èn 50% korting op de inschrijfkosten bij direct inschrijven.

Op 10, 11 en 12 juni 2022 wordt er een Krav Maga bootcamp georganiseerd door Krav Maga Barcelona in Cala Montjoi. Er geven diverse instructeurs les, waaronder onze eigen hoofdinstructeur Laura van den Brink!

Heb je zin om mee te gaan? Ook mensen die niet willen trainen (partners) mogen mee voor een relaxed weekend weg. Een onvergetelijke ervaring!

Wat krijg je?
2x overnachting (2-3 persoonskamer), ontbijt/lunch/diner met drinken en heeel veeel uur Krav Maga training door Europese top-instructeurs.

Voor wie?
Voor iedereen die mee wil! Vanaf 12 jaar kan je meetrainen (jonger in overleg).

Waar en wanneer?
De bootcamp start op vrijdag 10 juni 17:00 en eindigt op zondag 12 juni om 15:00 uur. Dit is op het vakantiepark van Cala Montjoi.

Wat zijn de kosten?
€300 voor leden van Krav Maga Almere
€310 voor niet-leden van Krav Maga Almere
€130 voor iemand die niet mee traint
€100 voor iemand die niet mee traint en -12 jaar is

Hou er rekening mee dat er zelf kosten bij komen om te vliegen/met de auto te gaan.

Wil je mee? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan Laura: laura.vanden.brink@kravmagaalmere.nl of spreek haar persoonlijk aan in de sportschool. Zij kan je aanmelden en meer informatie geven.

YES, we mogen weer open!

Vanaf morgen, zaterdag 15 januari 2022, mogen we weer binnen lesgeven zonder tijdsbeperking. Ook zit er geen limit meer aan de groepen en mag door iedereen met contact getraind worden. Dit betekent dat we ons oude vertrouwde rooster weer draaien. Je kan deze nu vinden in SportBit of via onze website.

We hebben het rooster opnieuw moeten uploaden in SportBit, dus als je je al had opgegeven voor aankomende week vergeet dan niet opnieuw aan te melden. Excuus voor enig ongemak.

Hou er tevens rekening mee dat onze kantine is gesloten, maar afhaal van wat te drinken is wel mogelijk. Onze koffie, thee en drankjes staan voor je klaar!

Tot snel!

Beste Krav Maga Almere lid,

Allereerst een gelukkig nieuwjaar toegewenst! Zoals in de vorige e-mail verteld zijn we even dicht geweest om iedereen (mentaal) weer even te laten opladen. We hopen dat 2022 voor iedereen een mooi jaar wordt waarin we je weer kunnen helpen met veiliger en fitter worden!

Start lessen
Vanaf maandag 3 januari starten onze lessen weer. In verband met de aan ons (door de overheid) opgelegde maatregelen is dit buiten en tot maximaal 17:00 uur. Onderaan dit bericht vind je het tijdelijke lesrooster.

Lees meer

Het is even op. Fysiek, maar vooral mentaal.

Na bijna 2 jaar te knokken voor ons bestaansrecht en ons zo snel mogelijk aan te passen aan de steeds veranderende regels, worden we wederom afgestraft voor iets waar we geen schuld aan hebben. Gezondheid en vitaliteit behoort in deze tijd juist het belangrijkste te zijn om aan te werken, voor jong en oud. Daarom is ons laatste stukje begrip volledig verdwenen over hoe deze crisis wordt aangepakt.

De koek is op en de rek is eruit, we zien ook 2021 grotendeels als een verloren jaar om mensen meer zelfvertrouwen te geven, fitter te laten worden en de wereld een stukje veiliger te maken. We voelen ons beroofd van onze potentiële kracht en pracht. We hebben alles gegeven en harder werken dan dit lukt niet meer onder deze omstandigheden.

We roepen vaak: opgeven is geen optie. We gooien de handdoek niet in de ring. Maar toegeven dat het even niet meer gaat, is ook een vorm van sterk zijn. Ons hart huilt, wij kunnen op dit moment niet meer vechten tegen deze geest. Dit is dan ook de reden dat we hebben besloten om de rest van 2021 volledig dicht te gaan.

Wij hadden jullie het beste willen geven van Krav Maga Almere, maar we mogen dit al een hele tijd niet meer op onze manier doen.

Ondanks ons besluit hopen we dat je ons blijft steunen, zodat we kunnen blijven voortbestaan en in 2022 met nieuwe ideeën en opgeladen energie weer te kunnen knallen. Tegen die tijd brengen we je dan ook graag hiervan op de hoogte per e-mail en social media.

We zijn enorm dankbaar voor ieders steun en hopen iedereen ook weer snel te verwelkomen.